Cazare la pensiunea Casa Vanatorului

In cele ce urmeaza, va vom prezenta cateva beneficii pe care le puteti avea in cazul in care doriti cazare la pensiunea Casa Vanatorului. Despre aceasta locatie trebuie sa spunem inca de la inceput ca poate fi un punct de plecare catre un pelerinaj pe durata caruia veti vizita celebrele manastiri din nordul Moldovei. Asta deoarece locatia se afla destul de aproape de aceste manastiri recunoscute in intreaga lume pentru frumusetea lor. Daca va veti caza la pensiunea Casa Vanatorului, atunci veti avea posibilitatea sa mergeti si la herghelia Lucina, in vacanta pe cae o veti petrece aici, deoarece si aceasta locatie se afla la o distanta relativ mica. In cazul in care doriti sa vizitati astfel de locatii atunci puteti opta pentru cazare la pensiunea Casa Vanatorului, si cu siguranta sejurul petrecut aici va ramane unul de referinta, de care va veti aduce mereu aminte cu placere. Aici veti avea ocazia sa vizitatii muntii din zona care pot oferi privelisti de neuitat, si cu siguranta veti dori sa reveniti de fiecare data cand timpul va va  permite acest lucru. Printre acesti munti pe care ii puteti vizita se numara Giumalau, si Rarau cu Pietrele Doamnei, iar acestia va asteapta sa ii descoperiti in toata splendoarea lor.

Puteti veni la pensiunea Casa Vanatorului si in cazul in care sunteti un impatimit al pescuitului, deoarece aici veti avea posibilitatea sa va practicati aceasta pasiune chiar pe raul Moldova, unde de asemenea veti gasi o oaza de liniste. Locatia este potrivita in toate anotimpurile, dar mai ales pe timp de iarna, unde puteti intra in contact cu obiceiurile ce se pastreaza de sute de ani in aceasta zona. Aici putem aminti dansurile populare, dar si alte astfel de traditii ce fac parte din viata de toate zilele a oamenilor de aici.

In cazul in care va place muntele veti avea ocazia sa faceti plimbari si drumetii de acest gen, folosind atelaje specifice pentru acest tip de plimbari, pe care le puteti interprinde atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. Iarna aveti de asemenea posibilitatea de a folosi si sania trasa de cai, pentru a vizita locatii cu totul deosebite. La aceasta pensiune exista posibilitatea de a demara unele partide de vanatoare, in cazul in care veti ajunge aici alaturi de niste prieteni care va impartasesc pasiunile, si care sunt incantati de un asemenea sejur. Nu ramane decat sa va informati si sa cautati detalii despre pensiunea Casa Vanatorului, in cazul in care veti dori sa vizitati aceasta locatie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s